Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Fosterhjemsuka i Nord-Norge

Publisert

I slutten av april gjennomfører Bufetat og Bufdir Fosterhjemsuka over hele landet. Aktiviteter under Fosterhjemsuka har som mål å rekruttere nye fosterfamilier. Her finner du informasjon om aktivitetene som arrangeres i Nord-Norge.

Gutt med lue, inne i en hockeyhall

Foredrag med Peder Kjøs - Når kjærlighet ikke er nok

Barn og ungdom som flytter i fosterhjem kan ha med seg litt ekstra bagasje fra tidligere i livet. De kan ha relasjoner som har vært preget av mangler og traumer - såkalte reaktive tilknytningsforstyrrelser etter omsorgssvikt.

22. april kl. 18.30–20.00 kan du delta på et digitalt foredrag med Peder Kjøs, der temaet er Når kjærlighet ikke er nok. Du får blan annet høre hvorfor han mener genetisk betinget sårbarhet sannsynligvis spiller en større rolle enn vi hittil har antatt.

Portrettfoto av mann i hvit skjorte, mørk bakgrunn
Peder Kjøs holder et foredrag med tittelen Når kjærlighet ikke er nok. Foto: Agnete Brun, Kagge

Temakveld om fosterhjem

22. april kl. 18–21 arrrangerer vi temakveld om fosterhjem i flere byer i landsdelen. Vi byr på digitalt foredrag med Peder Kjøs, erfaringsutveksling med fosterforeldre, varmmat og dessert. Meld deg på tidlig - det er begrenset antall plasser.

Informasjonsmøte om beredskapshjem

6. mai kl. 20–21 kan du lære mer om hva et beredskapshjem er, og høre fra noen som har lang erfaring med et slikt fulltidsoppdrag. Møtet foregår via Teams, og du kan stille spørsmål underveis.

Portrettfoto av kvinne kledd i vinterjakke, utendørs
Rådgiver for beredskapshjem, Solveig Helene Jacobsen ønsker velkommen til informasjonsmøte.

Bli med på infomøte!

Meld deg på ett av våre digitale informasjonsmøter om ulike typer fosterhjem: