Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Familievernkontoret i Trondheim

Telefon: 73 99 05 00

Familievernkontoret er åpent og tilgjengelig for alle. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss. Tilbudet er gratis.

Familievernkontoret opplever for tiden stor pågang. Dette har medført lang ventetid for dem som ønsker bistand til parterapi og foreldresamarbeid.

Vi har derfor besluttet å gjennomføre 3 uker med begrenset inntak av nye saker for å prøve å få ned ventelista. Begrensningen gjelder for perioden
fom. 13.05.24 - tom. 02.06.24.

Meklinger er ikke berørt av det begrensede inntaket.

Bestill time: 73 99 05 00
Telefontider: 08.15 - 15.00
Epost: familievernkontoret.i.trondheim@bufetat.no

Merk! Vennligst vær forsiktig med personopplysninger hvis du kontakter oss på e-post.


Åpningstider: 08:00 - 15:30

Post- og besøksadresse:
Carl Johans gate 3, 7010 Trondheim

Kontoret dekker alle kommunene sør i Trøndelag:
Frøya, Heim, Hitra, Holtålen, Indre Fosen, Malvik, Melhus, Midtre Gauldal, Oppdal, Orkland, Osen, Rennebu, Rindal, Røros, Selbu, Skaun, Trondheim, Tydal, Ørland og Åfjord.

Kontoret er en del av Stiftelsen Kirkens Familievern. Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler.

Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen 3 uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn blir prioritert.

Vi som jobber på familievernkontoret er utdannet som psykologer, pedagoger, teologer og sosionomer med videreutdanning i familieterapi. I tillegg er det kontorfaglig ansatte. Alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

Se alle kurs for dette kontoret