Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Familievernkontoret i Buskerud

Telefon: 466 17 710

Familievernkontoret er et tilbud til familier med hjemmeboende barn. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss. Tilbudet er gratis

Bestill time: 466 17 710
Telefontider: 08:30-15:00
E-post: fvk.buskerud@bufetat.no

Merk! Vennligst vær forsiktig med personopplysninger hvis du kontakter oss på e-post.

Åpningstider: 08:30-15:00

Post- og besøksadresse: Grønland 68, 3045 Drammen

Familievernkontoret i Buskerud har kontorer på Grønland 68 i Drammen. Vi tilbyr mekling, familieterapi, foreldreveiledning og kurs.

Ved Familievernkontoret i Buskerud har vi tilbudet Relasjonsbasert familieterapi (RFT).

Kongsberg

Familievernkontorets avdeling i Kongsberg holder til i lokalene til Helsestasjon for barn og unge, Nansen gate 7 (vis-a-vi Rådhusets borggård), 2. etasje. Det er parkeringsmuligheter på Kirketorget rett ved rådhuset.

I Kongsberg tilbyr vi familieterapi og foreldreveiledning mandag til torsdag. Kontakt oss på telefon 466 17 710 for avtale. Møt opp i resepsjonen på rådhuset, meld din ankomst på maskinen, og du vil bli hentet.

Familievernkontoret i Buskerud dekker kommunene Drammen, Lier, Øvre Eiker, Sigdal, Kongsberg, Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal.

Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen 3 uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn blir prioritert.

Vi som jobber på familievernkontoret er utdannet som psykologer, pedagoger, teologer og sosionomer med videreutdanning i familieterapi. I tillegg er det kontorfaglig ansatte. Alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

Se alle kurs for dette kontoret