Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Fosterhjemsuka i Haugesund

Publisert

Fosterhjemstjenesten i Haugesund inviterer til foredrag og en uformell sofaprat om tema UNGDOM. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Illustrasjon av tre fosterfamilier

Tid og sted

  • Torsdag 1. juni klokka 18.30 - 20.30.
  • Salhusvegen 68, Karmsund Videregående skole, Haugesund

Dette skjer

Laila Haaland jobber med multisystemisk terapi (MST) i Bufetat, og har i en årrekke hjulpet ungdom og deres foreldre i perioder de har hatt det ekstra vanskelig.

Kom og hør Laila snakke om hvordan voksne kan møte ungdom på en god måte.

Du vil også møte flotte fosterforeldre som gledelig deler av sine erfaringer som fosterhjem for ungdom. Det blir sofaprat om spørsmål som: hvordan har det vært å bli én til i familien? Du får også mulighet til å spørre om det du måtte lure på.

Artist Kine Nesheim blir med og setter en ekstra spiss på arrangementet med sin nydelige sangstemme.

Arrangementet passer godt for dere som har med ungdom å gjøre, eller som har barn som er på full fart inn i ungdomstiden. Her er alle velkommen, enten du er fosterhjem allerede, har ungdom selv eller jobber med ungdom på en eller annen arena – skole, fritidsklubb, idrettslag o.l.

Arrangementet er gratis, og det blir servert lapper og kaffe til alle. Meld deg på så skal vi sikre at du får nystekte lapper når du kommer!

Tid og sted

  • Torsdag 1. juni klokka 18.30 - 20.30.
  • Salhusvegen 68, Karmsund Videregående skole, Haugesund

Om Fosterhjemsuka

Dette arrangementet er en del av Fosterhjemsuka. Mellom 31. mai og 6. juni kan du møte fosterforeldre på en rekke arrangementer rundt omkring i landet og stille dem spørsmål du måtte ha.

Se alle arrangementer under Fosterhjemsuka

Fant du det du lette etter?