Tid:
10 desember 2021 13:00 - 11 desember 2021 16:00
Sted:
Haugesund
Adresse:
Haraldsgata 90

Bufferkurs er for par som har levd sammen lenge nok til å ha oppdaget at de samme konfliktene og irritasjonene har en tendens til å gjenta seg, har lyst til å lære mer om parforholdet sitt og parforhold generelt, og som har en intensjon om at forholdet skal fortsette.

Kursdager:

  • Fredag 10. desember kl. 13.00 - 19.00
  • Lørdag 11. desember kl. 09.00 - 16.00

Dette er et samlivskurs med vekt på:

  • å styrke samholdet og hverdagskjærligheten
  • å tilby verktøy som kan gjøre det lettere å mestre negative følelser, irritasjoner, konflikter og personlighetsforskjeller
  • å gi kunnskap om hva som skaper gode parforhold
  • å gi innblikk i hvordan man kan ivareta lyst og seksualitet i varige forhold

Kurset inneholder teori i plenum og praktiske øvelser skjer parvis i enerom. Det kreves ikke at dere deler noe privat i gruppen. 

Kurset er livssynsnøytralt og bygger i hovedsak på forskningsbasert kunnskap og systematiske tilbakemeldinger fra par og kursledere. Sjekk at tidspunktet passer for deg og din partner før dere melder dere på. 

Mer informasjon om Bufferkurs. 

Påmeldingsfrist/antall

Påmelding skjer via skjemaet nedenfor. Vi tar forbehold om at kurset kan være fullbooket. Maksimalt antall deltakerpar pr. kurs 8.

Vi følger anbefalingene for smittevern. Er du forkjølet eller har feber og har meldt deg på kurs, vennligst kontakt oss. Nærmere informasjon kommer på kursdagen.

Pris:

Totalpris for hele kurset, pr. par: Kr. 500.-

Sted:

Kurset holdes i familievernkontorets egne lokaler i Haraldsgata 90, 5528 Haugesund.

Kursholdere

Alf Andersen, Bergny Myge og Heidi Susort

Påmelding

Obligatoriske felter er merket med *.

Mer informasjon

Har du spørsmål om kurset eller annet, ta gjerne kontakt med Familievernkontoret Haugalandet på e-post familievernkontoret.haugalandet@bufetat.no eller på telefon 52 70 08 20.