Vårt kontor dekker bydelene St. Hanshaugen, Gamle Oslo, Østensjø og Nordre Aker.

Telefon:
466 17 010
Telefontider:
08.30 - 15.30
Epost:
enerhaugen.familievernkontor@bufetat.no
Åpningstider:
08.30 - 15.30
Ring meg

Familievernkontoret Enerhaugen tilbyr gratis parterapi, familieterapi og pliktig mekling ved samlivsbrudd. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Vi vet at åpen kommunikasjon og gode familieforhold er viktige for de voksnes psykiske helse og barns oppvekst. Derfor tilbyr Familievernkontoret Enerhaugen rådgiving til par og familier som opplever at samtaler går i stå.

Til oss kommer det par som havner i konfliktfylte samspill, par som er usikre på om de skal fortsette samlivet, par som er uenige om oppdragelsespørsmål med mer. Vi tilbyr også rådgivning til foreldre som har gått fra hverandre og som ønsker å styrke sitt foreldresamarbeid.

Du kan bestille time per telefon eller epost. 

Merk! Vennligst vær forsiktig med personopplysninger hvis du kontakter oss på mail.

På vårt familievernkontor jobber det psykologer, sosionomer og barnevernspedagoger med videreutdanning i familieterapi. Alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

Ventetid: Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen 3 uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn bli prioritert.

Ventetid og informasjon om familievernet