Vårt kontor dekker kommunene: Ålesund, Giske, Sula, Haram, Ørskog, Skodje, Norddal, Stordal, Stranda, Sykkylven, Ørsta, Volda, Hareid, Ulstein, Herøy, Sande og Vanylven. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss. Tilbudet er gratis.

Telefon:
466 17 390
Telefontider:
Timebestilling alle dager fra 08:00 til 14:00
Epost:
familievernkontoret.alesund@bufetat.no
Åpningstider:
08:00 - 15:30
Ring meg

Familievernkontoret i Ålesund har kontordager i Ulsteinvik hver onsdag og i Volda hver onsdag og fredag samt annenhver mandag. Bestilling skjer via vårt hovedkontor.

De fleste kommer til oss med konflikter eller kriser i familien og med samarbeidsproblem om felles barn. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller epost.

På kontoret møter du familieterapeuter med ulik bakgrunn, blant annet som psykologer, barnevernspedagoger og sosionomer. Vi som jobber her har taushetsplikt.

Ventetid: Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen 3 uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn blir prioritert.

Ventetid og informasjon om familievernet