Kontoret dekker alle kommunene i Sør-Trøndelag, vårt hovedkontor er i Trondheim. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss. Tilbudet er gratis.

Kontoret er en del av Stiftelsen Kirkens Familievern. Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler.

Bestill time: 73 99 05 00
Telefon:
73 99 05 00
Telefontider:
Timebestilling alle dager 08:00 -11:00 og 11:30 - 14:30
Epost:
familievernkontoret.i.trondheim@bufetat.no
Åpningstider:
08:00 - 15:30
Ring meg

Vi tilbyr parterapi, familieterapi og mekling ved samlivsbrudd.

Hovedkontoret vårt er i Trondheim men for å gi et tilbud til hele befolkningen i Sør-Trøndelag har vi faste utekontordager i Oppdal og Rennebu, Hemne, Selbu og Tydal, og Ørland. Brukere fra disse kommunene og nabokommunene kan dermed få et tilbud nærmere sitt bosted. Timeavtaler gjøres til kontoret i Trondheim.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om hverdagsproblemer, og når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller e-post.

På kontoret møter du blant annet psykologer, pedagoger og sosionomer. Alle er godkjente meklere og har lang praksis og videreutdanning i familieterapi. Vi som jobber her har taushetsplikt.

Ventetid: Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen 3 uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn blir prioritert.

Ventetid og informasjon om familievernet