Avdelingen i Hamar  dekker kommunene Hamar, Ringsaker, Løten, Stange, Nord-Odal, Våler, Trysil, Åmot, Engerdal og Elverum.

Avdelingen på Tynset dekker kommunene Tynset, Stor-Elvdal, Rendalen, Alvdal, Folldal, Os og Tolga.

Avdeling Gjøvik med underavdelinger i Fagernes og i Hadeland dekker kommunene Etnedal, Nord-Aurdal, Sør-Aurdal, Vang, Øystre Slidre, Vestre Slidre, Gjøvik, Nordre Land, Søndre Land, Østre Toten, Vestre Toten, Gran, Jevnaker og Lunner.

Avdeling Lillehammer dekker i hovedsak kommunene  Lillehammer, Øyer og Gausdal

Bestill time: 466 17 150
Andre spørsmål
Telefon:
466 17 150
Telefontider:
08.00 - 15.00
Epost:
Familievernkontoret.innlandet@bufetat.no
Åpningstider:
08.00 - 15.00
Ring meg

Familievernkontoret Innlandet tilbyr gratis parterapi, familieterapi og mekling ved samlivsbrudd. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om problemer i parforholdet og i familien. Eller når det er vansker, konflikter eller kriser i familien.

Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller epost. 

Merk! Vennligst vær forsiktig med personopplysninger hvis du kontakter oss på epost.

Vi som jobber på familievernkontoret er utdannet som psykologer, og sosionomer/ barnevernpedagoger med videreutdanning i familieterapi. Alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

Ventetid: Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen 3 uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn bli prioritert.

Ventetid og informasjon om familievernet