Familievernkontoret Hallingdal dekker hele Hallingdal, det vil si kommunene Hol, Ål, Gol, Hemsedal, Nes og Flå.

Kontoret er en del av Stiftelsen Kirkens Familievern. Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Telefon:
32 12 33 44
Telefontider:
08:00-15:30
SMS:
Telefon for døve og tunghørte: send sms til 414 88 126
Epost:
familievernkontoret.ringerike.hallingdal@bufetat.no
Åpningstider:
08:00-15:30
Ring meg

Vi tilbyr blant annet gratis parterapi, familieterapi og mekling ved samlivsbrudd. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om hverdagsproblemer, og når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller e-post. Dersom du benytter e-post er det viktig at du ikke sender oss sensitiv informasjon. Vi trenger også opplysninger om ditt telefonnummer slik at vi kan ta kontakt med deg.

På kontoret vårt møter du familietarapeuter og meklere, med grunnkompetanse som pedagoger, sykepleiere, diakon og sosionomer. Vi som jobber her har taushetsplikt. Ved kontoret har vi også spesialkompetanse på kognitiv atferdsterapi for barn og unge, som vi bruker i samtalene med barn og unge. 

Ventetid hos oss er for tiden

  • Mekling: 1-3 uker
  • Familieterapi: 1-4 uker
  • Parterapi: 1-4 uker

Familier med barn blir prioritert.

Kontoret har faste utedager for samarbeid i felles saker med helsestasjon, psykisk helse og andre kommunale tjenester i Hemsedal, Nes/Flå og Hol 1 til 2 dager per måned.

Ventetid og informasjon om familievernet
Dette kan vi hjelpe deg med: