Biskopshav familievernkontor har flyttet til Slottsgaten 3, i Bergen sentrum. Kontoret har blitt samlokalisert med Bjørgvin familievernkontor. Det nye familievernkontoret heter nå Bjørgvin familievernkontor. Her finner du kontoret.

Bestill time: 55 25 11 50
Timebestilling fra 08.30 – 14.30 mandag tom. torsdag, fredag er telefontid fra 08.30 – 09.30
Telefon:
55 25 11 50
Epost:
bjorgvin.familiekontor@bufetat.no
Åpningstider:
08.30 - 15.30
Ring meg

Biskopshavn familievernkontor tilbyr gratis parterapi, familieterapi og pliktig mekling ved samlivsbrudd. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om hverdagsproblemer i parforholdet. Eller når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller epost.

Merk! Vennligst vær forsiktig med personopplysninger hvis du kontakter oss på mail.

Vi som jobber på familievernkontoret er utdannet som psykologer, pedagoger og sosionomer med videreutdanning i familieterapi. Alle som jobber hos oss har taushetsplikt.

Ventetid: Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen 3 uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn blir prioritert.

Ventetid og informasjon om familievernet
Dette kan vi hjelpe deg med: