Kontoret i Arendal dekker alle kommuner i Aust-Agder: Arendal, Froland, Grimstad, Risør, Tvedestrand, Åmli, Vegårshei, Gjerstad, Lillesand, Birkenes, Bygland, Bykle, Valle, Iveland, Evje- og Hornnes. Kontoret er organisert som stiftelse med driftsavtale med Bufetat. Alle familievernkontor arbeider etter samme lover og regler. Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

Telefon:
37 00 57 80
Telefontider:
08:00-15:30. Tirsdager: 8:00-18:00
Epost:
fvk.aust-agder@bufetat.no
Åpningstider:
08:00-15:30. Tirsdager: 8:00-18:00
Ring meg

Vi tilbyr samtaleterapi, veiledning, kurs og grupper til familier, par og enkeltpersoner om relasjons- og familieproblemer.

I tillegg tilbyr vi mekling ved samlivsbrudd. Meklingsattest er nødvendig for å eventuelt bringe en sak om foreldreansvar, bosted og samvær inn for domstolen.

Tilbudet er gratis, og du kan selv henvende deg direkte til oss. Du trenger ikke henvinsning. Dersom du benytter e-post er det viktig at du ikke sender oss sensitiv informasjon. Vi trenger også opplysninger om ditt telefonnummer slik at vi kan ta kontakt med deg.

De fleste kommer til oss for samtaler om hverdagsproblemer og når noe står på spill, når det er vansker, konflikter eller kriser i parforholdet, mellom foreldre og barn, mellom foreldre som ikke bor sammen eller overfor øvrig familie.

Når du henvender deg på telefon, e-post eller i ekspedisjonen møter du vårt serviceorienterte kontorpersonale som vil ta i mot timebestillinger og informere deg om kontorets tilbud. I samtaleterapi, kurs, grupper og mekling vil du møte psykologer, sosionomer og vernepleier med videreutdanning i familieterapi. Vi som jobber her har taushetsplikt. 

Ventetid hos oss er for tiden

  • Parterapi: 2-4 uker
  • Familieterapi: 2-4 uker
  • Mekling: 1-3 uker

Familier med barn blir prioritert.  

Ventetid og informasjon om familievernet
Dette kan vi hjelpe deg med: