Time:
31 October 2021 09:00 - 02 November 2021 15:00

Er du valgt inn i ungdomsrådet eller jobber med ungdom? Da bør du delta på årets viktigste nettverkskonferanse for ungdom i Norge!

ungdomskonferansen_logo-medBufdir_transparent-1.png

Et godt oppvekstmiljø for ungdom avhenger av at de tas på alvor og deres synspunkter blir tillagt vekt. Det er først og fremst i kommunene at ungdom har mulighet til å påvirke sin egen hverdag og fremtid. I 2019 ble det lovpålagt med kommunale og fylkeskommunale ungdomsråd.

Ungdomskonferansen er en nasjonal arena for læring og erfaringsutveksling mellom ungdomsrådsmedlemmer og de som jobber for og med ungdom i kommunene. Ungdomsmedvirkning er blitt satt under press under koronavirus pandemien og både de nasjonale og lokale tiltakene har rammet barn og unge særlig hardt.

Tid og sted: 1.-2. november i Kristiansand.

I år arrangerer Bufdir konferansen i samarbeid med Kristiansand kommune. På konferansen skal vi på nytt kåre «Årets ungdomskommune». Finalistene er: Hammerfest, Haugesund, Kvinesdal og Vefsn. Vinneren annonseres på Ungdomskonferansen og får utdelt premien på 250 000 kroner av statsråden.

Ungdomskonferansen 2021-kriterier for nominering.pdf

Program og påmelding

Last ned programmet

Årets ungdomskonferanse retter søkelys på hva som er viktig fremover og hvordan ungdom kan ha innflytelse på beslutninger som påvirker deres liv. Vi håper så mange som mulig setter av disse to dagene. Vi inviterer deg til å delta og bidra til at den blir levende og engasjerende. Her kan dere treffes, bli inspirert og bygge nettverk.

Påmelding er nå stengt.

Til påmelding og program

Annen informasjon:

Medlemmer av Ungdomsråd får skolefri for å delta, og det er en forutsetning at kommunene og fylkeskommunene har sikret skriftlig samtykke fra foreldre for deltagere under 18 år.

Last ned samtykkeskjema 

Kontaktperson

Spørsmål?

Ta kontakt med Trine Lise Hoffmann i Bufdir på 466 15 121 / trine-lise.hoffmann@bufdir.no