Tid:
23 oktober 2021 10:00 - 24 oktober 2021 14:00
Sted:
Trondheim
Adresse:
Scandic Lerkendal

Fosterhjemstjenesten i Trondheim inviterer fosterforeldre i Trøndelag (sør) til samling i Trondheim 23. og 24. oktober 2021.

Vi kan tilby et variert program i årets konferanse. Dag en vil være viet til samvær for fosterbarna, og gjennomgang av innholdet i EMD-dommer. Vi har invitert Leif Strøm som er advokat i Trondheim. Han er i sitt arbeide opptatt av å se hele mennesket, ikke bare jussen. I sitt foredrag setter han fokus på det høyaktuelle temaet samvær sett i lys av EMD-dommene.

Du vil også treffe Trude Hoff som er klinisk psykolog og bonde. Hun er opptatt av menneskets grunnvilkår for vekst og utvikling. I sitt foredrag om temaet samvær, utforsker hun dette området fra et psykologisk perspektiv. Dette vil engasjere!

På dag to vil vi ha både alvor og humor. Pelle Sandstrak (kjent fra “Mr. Tourette og jeg”) holder underholdende foredrag om Tourettes syndrom. I foredraget vrir han og vender om begrepene normalitet og vanlighet, og får oss til å innse at det å være fullt frisk er en ganske så farlig tilstand.

Trond Helge Johnsen som er musiker og har gitt ut albumet “Under huden”. Vi får høre om hans erfaring som “barnevernsbarn” med oppvekst på institusjon og fosterhjem. Hans refleksjoner rundt sitt eget levde liv er noe vi alle vil ha godt av å høre, og spesielt når historiene er pakket inn i vakker musikk framført av en særdeles god vokalist og musiker.

Det vil også bli musikalske innslag fra anerkjente trønderske musikere.

Invitasjoner med program er sendt ut på e-post i august 2021 til kommunale og statlige fosterhjem i sørdelen av Trøndelag som får tilbud om denne samlinga.

Ønsker du å delta kan du ta kontakt med rådgiver Anita
Anita Ødegård Nilsen på e-post anita.odegard.nilsen@bufetat.no eller på telefon 466 17 510.

imageov559.png