Tid:
23 oktober 2021 10:00 - 24 oktober 2021 15:00
Sted:
Steinkjer

Kjære fosterforeldre!

Fosterhjemstjenesten i Bufetat-Region Midt, avdeling Steinkjer vil med dette informere om årets fosterhjemskonferanse, som går av stabelen 23. - 24. oktober.

I år har vi invitert Espen og Bianca Simonsen, som kommer til oss på lørdag. De besøkte oss i 2018, og flere av dere husker dem kanskje fra den gang. Dere har ønsket at vi skulle invitere dem tilbake, og nå kommer de altså igjen. Se videohilsen fra Espen og Bianca under.

 

Bianca og Espen vil på en engasjerende og energisk måte snakke om temaene anerkjennende kommunikasjon, tilstedeværelse, takknemlighet, selvledelse og motivasjon. De forener fag, teori og praksis på en inspirerende og humoristisk måte!

Mer info på www.gjorenforskjell.no

Søndag 24. oktober 2021 vil også bli en spennende dag. Vi får besøk fra Brobyggerprosjektet. En fostermor, biologisk mor til fosterbarnet og leder for Brobyggerne, Yngve B. Cappelen, kommer.

Hovedtema denne dagen vil være brobygging i fosterhjemsomsorgen. Basert på programmets verdier og brobyggernes egne erfaringer om hvordan de har fått til et samarbeid, og hvordan dette kommer barnet til gode ved samvær og den daglige omsorgen. De forteller også brobyggernes historie om det å bli mor, bli fratatt omsorgen og det å bli fosterforelder.

Dere kan lese mer om Brobyggerprogrammet på Norsk Fosterhjemsforening sine nettsider.

Fint om dere setter av helgen. Invitasjon med påmeldingslenke vil bli sendt dere i slutten av august.

Vi gleder oss til vi møtes!