Tid:
18 oktober 2021 18:00 - 20:30
Sted:
Statens Hus
Adresse:
Lagårdsveien 44, 4010 Stavanger

Informasjonsmøtet er for deg som ønsker å finne ut om det å være fosterhjem kan passe for deg.

Du får nyttig informasjon og mulighet til å stille spørsmål. Du binder deg ikke til noe ved å delta på et informasjonsmøte.

Dersom du får symtomer på luftveisinfeksjon, kan du ikke komme på informasjonsmøtet. Ta kontakt med oss, så gir vi deg informasjonen du ønsker på annet vis. Vi tar gjerne en prat uten å møtes fysisk. Møtene blir holdt i lokaler der det er mulig til å sitte med god avstand. Vi vil følge Folkehelseinstituttes anbefalinger før, under og etter møtet.

Rådgivere fra Fosterhjemtjenesten i Stavanger orienterer om fosterhjemsarbeid og svarer på dine spørsmål om hva det innebærer å ta på seg en fosterhjemsoppgave. En fosterforelder og en som har bodd i fosterhjem vil også dele sine erfaringer med deg. 

Dette får du vite mer om:

  • Hvem er fosterbarna?
  • Hvorfor må barn flytte fra sine foreldre?
  • Hvordan blir du fosterforelder?
  • Hvem må du samarbeide med?
  • Økonomi og rettigheter

Vi følger FHI's anbefalinger om smittevern, og det er derfor skriftlig påmelding i forkant til dette informasjonsmøte slik at vi vet hvor mange som kommer. Derfor ber vi deg om å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Derfom møtedato ikke passer for deg, er du velkommen til å ta kontakt for å avtale en uforpliktende samtale.

Vil du vite mer?

Du kan kontakte oss på e-post fosterhjem-stavanger@bufetat.no eller på telefon 466 19 694 og snakke med en av våre rådgivere. 

Påmelding til informasjonsmøte

Obligatoriske felter er merket med *.