Tid:
26 januar 2018 16:00 - 22 april 2018 17:30
Sted:
Clarion Hotel Bergen Airport
Adresse:
Flyplassvegen 551, 5258 Blomsterdalen
Kursdager:

Første samling: Fredag 26. januar kl. 17.00 til lørdag 27. januar kl. 1600.
Andre samling: Fredag 09. mars kl. 17.00 til søndag 11. mars kl. 13. Søndagen vil være en familiesamling for deltakere med egne barn i grunnskolealder.
Tredje samling: Lørdag 21. april kl. 10.00 til søndag 22. april kl. 17.30.

For at du skal kunne vurdere om det å være fosterhjem er noe for deg tilbyr vi et opplæringsprogram. Ønsker du å melde din interesse for opplæringsprogrammet hører vi gjerne fra deg.

Alle som vurderer å bli fosterforeldre får tilbud om å delta på et opplæringsprogram. Denne grunnopplæringen heter PRIDE. Et av formålene med opplæringen er å gi deg mulighet til å vurdere om det er interessant for deg å bli fosterhjem. Opplæringen forbereder deg til å ta i mot fosterbarn.  Målsettingen med opplæringen er å gi deg muligheten til å mestre oppgaven som fosterforelder og heve kompetansen din for å gi barn en trygg oppvekst. Opplæringen er uforpliktende og du velger selv dersom du vil avslutte prosessen etter opplæringen er ferdig.

Meld interesse

Meld din interesse for opplæringsprogrammet i skjemaet nederst på siden så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg for å avtale en samtale om prosessen videre. Hvis tidspunkt for opplæringsprogrammet ikke passer, ta kontakt med oss for å se på andre muligheter.

En forutsetning for å delta på opplæringsprogrammet er at du tilfredsstiller de generelle kravene for å bli godkjent som fosterforeldre. For å avklare dette må du også levere inn et egenpresentasjonsskjema som blir brukt i vårt arbeid med å vurdere deg som fosterforelder.

Kursledere

Marte Ravn Herøy, rådgiver fosterhjemtjenesten i Bergen og Jarle Gunnarson, fosterfar.

Mer informasjon

Opplæringen går over flere samlinger. Bufetat dekker alle utgifter, inkludert overnatting for de som har lang reisevei. Har du spørsmål om opplæringen, ta kontakt med oss i Fosterhjemstjenesten i Bergen på e-post, eller ring 466 19 000. 

Meld din interesse for å delta på opplæringsprogrammet PRIDE i Bergen, januar - april 2018

Obligatoriske felter er merket med *.

Publisert 12. desember 2017.
Oppdatert 12. januar 2018.