Tid:
16 oktober 2021 10:00 - 17 oktober 2021 15:00
Sted:
Bodø
Adresse:
Storgata 4A, 8006 Bodø. 4 etasje.
Kursdager:
  • Lørdag 16. oktober, klokken 10:00 - 17:00
  • Søndag 17. oktober, klokken 10:00 - 15:00

Bufferkurs for par er et samlivskurs spesielt beregnet på dere som har vært sammen lenge nok til å ha opplevd at de samme konfliktene har en tendens til å gjenta seg.

Dette er et samlivskurs med vekt på:

  • å styrke samholdet og hverdagskjærligheten
  • å tilby verktøy som kan gjøre det lettere å mestre negative følelser, irritasjoner, konflikter og personlighetsforskjeller
  • å gi kunnskap om hva som skaper gode parforhold
  • å gi innblikk i hvordan man kan ivareta lyst og seksualitet i varige forhold

Kurset inneholder teori i plenum og praktiske øvelser skjer parvis i enerom. Det kreves ikke at dere deler noe privat i gruppen. 

Kurset er livssynsnøytralt og bygger i hovedsak på forskningsbasert kunnskap og systematiske tilbakemeldinger fra par og kursledere. Sjekk at tidspunktet passer for deg og din partner før dere melder dere på. 

Mer informasjon om Bufferkurs. 

Påmeldingsfrist/antall

Påmelding skjer via skjemaet nedenfor. Vi tar forbehold om at kurset kan være fullbooket. Maksimalt antall deltakerpar pr. kurs 8.

Vi følger anbefalingene for smittevern. Er du forkjølet eller har feber og har meldt deg på kurs, vennligst kontakt oss. Nærmere informasjon kommer på kursdagen.

Sted:

Kurset holdes i familievernkontorets egne lokaler i Bodø, Storgata 4A, 8006 Bodø. 4 etasje.

Påmelding til Bufferkurs 16. oktober

Obligatoriske felter er merket med *.

Mer informasjon

Har du spørsmål om kurset eller annet, ta gjerne kontakt med Bodø familievernkontor på e-post familievern.bodo@bufetat.no, eller ringe på 466 15 670.