littsint.no kan du laste ned gratis E-bok Foreldreveileder i sinnemestring og appen Sinnemestring for foreldre. E-boken inneholder ti videosnutter som er hentet fra en sinnemestringsterapi. De formidler en godt dokumentert modell for sinnemestring på en konkret måte.

Foreldre eller andre som ønsker ytterligere hjelp til å jobbe med sinne eller vold kan ta kontakt med sitt lokale familiekontor og få mer informasjon. Familievernkontorer over hele landet har fått opplæring i «ABC i sinnemestring» for bedre å kunne møte foreldre som sliter med sinne overfor barna.

Bestill time: 466 17 680
Telefon:
466 17 680
Telefontider:
Alle dager 08:00 - 11:00 og 12:00 - 13:30
Epost:
familievernkontoret.levanger@bufetat.no
Åpningstider:
08:00 - 15:30
Ring meg

De fleste kommer til oss for rådgivning og samtaler om vanlige samlivsproblemer og når det er vansker, konflikter eller kriser i familien. Du kan helt uforpliktende ta kontakt med oss per telefon eller epost. Vi tilbyr gratis parterapi, familieterapi og mekling ved samlivsbrudd.

På kontoret møter du blant annet psykologer og sosionomer, med spesialisering i familieterapi. Vi som jobber her har taushetsplikt.

Ventetid: Familievernkontoret har som mål å tilby meklingstime innen 3 uker fra bestilling. I andre saker som par- og familieterapi og foreldreveiledning har vi som målsetting at ventetiden ikke skal være mer enn fire uker. I disse sakene vil par med barn blir prioritert.

Ventetid og informasjon om familievernet